User account

Account information
Spaces are allowed; punctuation is not allowed except for periods, hyphens, and underscores.
A valid e-mail address. All e-mails from the system will be sent to this address. The e-mail address is not made public and will only be used if you wish to receive a new password or wish to receive certain news or notifications by e-mail.
Személyes
Felhasználási feltételek

Személyes adatok a HR Advise Kft. adatbázisába történő elhelyezésének feltételei

A „Regisztráció” gombra történő kattintással kijelentem a következőket.

  1. Hozzájárulok, hogy személyes adataimat (a továbbiakban „Személyes Adatok”), melyeket a HR Advise Kft. ( cégjegyzékszám: 1609011626 , a továbbiakban „HR Advise”) által fenntartott elektronikus álláskereső adatbázisban (a továbbiakban „Adatbázis”) önkéntesen elhelyeztem, a HR Advise feldolgozza (beleértve többek között azok összegyűjtését, tárolását, rendezését, őrzését, lekérdezését, kivonatolását, összevonását, használatát, lezárását és törlését), annak érdekében, hogy a Személyes Adatokat hozzáférhetővé tegye és továbbítsa harmadik személyek felé, akik az Adatbázist munkaerő-keresés céljából használják (a továbbiakban „Adatfelhasználók”).
  2. Az általam megadott Személyes Adatok megfelelnek a valóságnak és a jelenlegi, aktuális állapotot mutatják, továbbá nem tartalmaznak semmilyen félrevezető információt végzettségemre, szakmai tapasztalataimra vagy személyes tulajdonságaimra vonatkozólag. Tudomásul veszem, hogy felelősséggel tartozom minden olyan kárért, melyet a HR Advise vagy harmadik személyek az általam megadott Személyes Adatok valótlansága, pontatlansága vagy hiányossága miatt szenvednek el.
  3. Tudomásul veszem, hogy a Személyes Adatoknak az Adatbázisban történő elhelyezése nem biztosít számomra semmilyen szerzői jogot az Adatbázissal kapcsolatosan. Jogomban áll az Adatbázisban elhelyezett Személyes Adatokat módosítani, kiegészíteni, frissíteni vagy törölni, továbbá meghatározni, hogy Személyes Adatok hozzáférhetőek legyenek-e az Adatfelhasználók számára.
  4. Tudomásul veszem, hogy amennyiben a HR Advise okkal feltételezi, avagy az Adatbázisban általam elhelyezett Személyes Adatokból egyértelműen kitűnik, hogy az Adatbázisban elhelyezett Személyes Adatok valótlanságot tartalmaznak, avagy ellentétben állnak a szokásos gyakorlattal vagy etikai normákkal, a HR Advise-nak jogában áll az általam elhelyezett Személyes Adatokat az Adatbázisból eltávolítani.
  5. Tudomásul veszem, hogy a HR Advise az Adatfelhasználókkal nem áll semmilyen képviselői, ügynöki avagy meghatalmazotti viszonyban, így tehát nem felelős semmilyen kárért, amely engem a HR Advise szolgáltatásán keresztül vagy annak segítségével történő álláskeresés, állásra jelentkezés vagy munkaviszonyba lépés következményeként érhet. Amennyiben egy Adatfelhasználóval munkaszerződést kötök, a HR Advise nem tartozik felelősséggel semmilyen, az Adatfelhasználó által nekem tett ígéretért, sem pedig a szóban forgó munkaszerződés feltételeinek betartásáért.
  6. Tudomásul veszem, hogy azzal, hogy a Személyes Adatokat az Adatbázisba illeszti, a HR Advise nem vállal olyan kötelezettséget, hogy számomra állást, avagy munkaerőt kereső személyekkel történő kapcsolatfelvételt biztosít.
  7. Tudomásul veszem, hogy a HR Advise nem tartozik felelősséggel a Személyes Adatoknak az Adatfelhasználók által történő semmilyen olyan felhasználásáért, amely ellentétes a vonatkozó jogszabályokkal és/vagy az általam adott hozzájárulással. A HR Advise nem felelős annak biztosításáért, hogy az Adatfelhasználók a Személyes Adatokat bizalmasan kezelik.
  8. Hozzájárulok, hogy az adatbázisban megadott e-mail címemre a HR Advise szolgáltatásairól, a felhasználás újdonságairól tájékoztatót küldjön. Amennyiben nem kívánok a szolgáltatás felhasználásával kapcsolatos tájékoztató e-maileket kapni, úgy az info@hradvise.hu címre küldött e-mailben adataim törlését kérem. A HR Advise az adatok törlésének megtörténtéről e-mail címemre visszaigazolást küld.
  9. Hozzájárulok, hogy a HR Advise és az Adatfelhasználók e-mail címemre küldött levélben tájékoztassanak az önéletrajzban szereplő adataimnak megfelelő állásajánlatokról. Amennyiben nem kívánok az önéletrajz alapján állásokról tájékoztató e-maileket kapni, úgy ezt az info@hradvise.hu címre küldött levélben jelzem.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.