Cuenta de usuario

Información de la cuenta
Se permite la utilización de espacios; los signos de puntuación no están permitidos a excepción de puntos, guiones altos y guiones bajos.
Una dirección de correo electrónico válida. Todos los correos del sistema se enviaran a esta dirección. La dirección de correo no es pública y solamente será usada para recibir una contraseña nueva o para el envío de ciertas noticias y notificaciones.
Személyes
Felhasználási feltételek

Személyes adatok a HR Advise Kft. adatbázisába történő elhelyezésének feltételei

A „Regisztráció” gombra történő kattintással kijelentem a következőket.

  1. Hozzájárulok, hogy személyes adataimat (a továbbiakban „Személyes Adatok”), melyeket a HR Advise Kft. ( cégjegyzékszám: 1609011626 , a továbbiakban „HR Advise”) által fenntartott elektronikus álláskereső adatbázisban (a továbbiakban „Adatbázis”) önkéntesen elhelyeztem, a HR Advise feldolgozza (beleértve többek között azok összegyűjtését, tárolását, rendezését, őrzését, lekérdezését, kivonatolását, összevonását, használatát, lezárását és törlését), annak érdekében, hogy a Személyes Adatokat hozzáférhetővé tegye és továbbítsa harmadik személyek felé, akik az Adatbázist munkaerő-keresés céljából használják (a továbbiakban „Adatfelhasználók”).
  2. Az általam megadott Személyes Adatok megfelelnek a valóságnak és a jelenlegi, aktuális állapotot mutatják, továbbá nem tartalmaznak semmilyen félrevezető információt végzettségemre, szakmai tapasztalataimra vagy személyes tulajdonságaimra vonatkozólag. Tudomásul veszem, hogy felelősséggel tartozom minden olyan kárért, melyet a HR Advise vagy harmadik személyek az általam megadott Személyes Adatok valótlansága, pontatlansága vagy hiányossága miatt szenvednek el.
  3. Tudomásul veszem, hogy a Személyes Adatoknak az Adatbázisban történő elhelyezése nem biztosít számomra semmilyen szerzői jogot az Adatbázissal kapcsolatosan. Jogomban áll az Adatbázisban elhelyezett Személyes Adatokat módosítani, kiegészíteni, frissíteni vagy törölni, továbbá meghatározni, hogy Személyes Adatok hozzáférhetőek legyenek-e az Adatfelhasználók számára.
  4. Tudomásul veszem, hogy amennyiben a HR Advise okkal feltételezi, avagy az Adatbázisban általam elhelyezett Személyes Adatokból egyértelműen kitűnik, hogy az Adatbázisban elhelyezett Személyes Adatok valótlanságot tartalmaznak, avagy ellentétben állnak a szokásos gyakorlattal vagy etikai normákkal, a HR Advise-nak jogában áll az általam elhelyezett Személyes Adatokat az Adatbázisból eltávolítani.
  5. Tudomásul veszem, hogy a HR Advise az Adatfelhasználókkal nem áll semmilyen képviselői, ügynöki avagy meghatalmazotti viszonyban, így tehát nem felelős semmilyen kárért, amely engem a HR Advise szolgáltatásán keresztül vagy annak segítségével történő álláskeresés, állásra jelentkezés vagy munkaviszonyba lépés következményeként érhet. Amennyiben egy Adatfelhasználóval munkaszerződést kötök, a HR Advise nem tartozik felelősséggel semmilyen, az Adatfelhasználó által nekem tett ígéretért, sem pedig a szóban forgó munkaszerződés feltételeinek betartásáért.
  6. Tudomásul veszem, hogy azzal, hogy a Személyes Adatokat az Adatbázisba illeszti, a HR Advise nem vállal olyan kötelezettséget, hogy számomra állást, avagy munkaerőt kereső személyekkel történő kapcsolatfelvételt biztosít.
  7. Tudomásul veszem, hogy a HR Advise nem tartozik felelősséggel a Személyes Adatoknak az Adatfelhasználók által történő semmilyen olyan felhasználásáért, amely ellentétes a vonatkozó jogszabályokkal és/vagy az általam adott hozzájárulással. A HR Advise nem felelős annak biztosításáért, hogy az Adatfelhasználók a Személyes Adatokat bizalmasan kezelik.
  8. Hozzájárulok, hogy az adatbázisban megadott e-mail címemre a HR Advise szolgáltatásairól, a felhasználás újdonságairól tájékoztatót küldjön. Amennyiben nem kívánok a szolgáltatás felhasználásával kapcsolatos tájékoztató e-maileket kapni, úgy az info@hradvise.hu címre küldött e-mailben adataim törlését kérem. A HR Advise az adatok törlésének megtörténtéről e-mail címemre visszaigazolást küld.
  9. Hozzájárulok, hogy a HR Advise és az Adatfelhasználók e-mail címemre küldött levélben tájékoztassanak az önéletrajzban szereplő adataimnak megfelelő állásajánlatokról. Amennyiben nem kívánok az önéletrajz alapján állásokról tájékoztató e-maileket kapni, úgy ezt az info@hradvise.hu címre küldött levélben jelzem.
CAPTCHA
Esta pregunta se hace para comprobar que es usted una persona real e impedir el envío automatizado de mensajes basura.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.