Álláshirdetés

 

A hradvise.hu állásportálon állásajánlatok helyezhetők el, melyek az egész országban elérhetők az álláskeresők számára. Az oldalt havi 4-5000 alkalommal 2500-3000 látogató tekinti meg. Honlapunkat szinte csak álláskeresők és a munkaerőpiac egyéb szereplői látogatják. Abszolút releváns látogatókat lehet elérni. Az állásajánlatokat közzé tesszük facebook oldalunkon és más közösségi partner oldalakon is. A partner oldalak használatával 30.000 látogató is elérhető.

Hirdetési árak:

Két hetes hirdetés 3.500.- Ft + Áfa / db.

Két hetes hirdetés 24 órás adatbázis használattal 13.000.- Ft + Áfa

Négy hetes hirdetés 6.500.-Ft + Áfa / db

Négy hetes hirdetés 24 órás adatbázis használattal 16.000.- + Áfa

Mennyiségi kedvezmények:

3 db két hetes hirdetés 3.000.- Ft + Áfa / db

3 db négy hetes hirdetés 6.000.- Ft + Áfa/ db

A hirdetésekhez egy céglogó és egy fotó is csatolható. A hirdetés címe nem, de tartalma korlátlan mennyiségben változtatható. A hirdetésben kizárólag egy adott munkakör jeleníthető meg.

Az állásajánlatot regisztráció után megrendelőink készíthetik el webes felületünkön. Szívesen segítünk a hirdetés szövegének összeállításában és feltöltésében is.

Önéletrajz szűrés:

Fő tevékenységünk a munkaerő-közvetítés, ezért nagy tapasztalattal rendelkezünk az önéletrajzok szűrésében. Vállajuk a hirdetésekre beérkező önéletrajzok szűrését. Ebben az esetben a hirdetésben a HR Advise Kft. e-mail címe jelenik meg. Az összes jelentkezőt átnézzük és aki nem felel meg az alapvető elvárásoknak azt nem küldjük tovább a megrendelőnek. A szolgáltatás nem a legalkalmasabb jelölt kiválasztására irányul, hanem az irreleváns jelentkezők kiszűrésére, amivel rengeteg idő és energia takarítható meg. A szolgáltatás mellé egy darab két hetes álláshirdetést adunk ajándékba.

A szolgáltatás díja: 30.000.- Ft + Áfa/munkakör.

A hirdetési díjat a megjelenés napján számlázzuk és elektronikus úton, majd az eredeti példányt postai úton küldjük ki megrendelőnknek. A számla ellenértékét az elektronikus számla elküldésétől számított 3 napon belül kérjük kiegyenlíteni. Amennyiben ez nem történik meg, a hirdetést töröljük.

Hirdetési szándékát jelezheti az hrarculat@gmail.com címen. Érdeklődjön a 0620/7736041számon!