Munkaerő-közvetítés

A munkaerő-közvetítés során megkeressük és kiválasztjuk a partnerünk számára leginkább megfelelő jelölteket. Használjuk a hagyományos hirdetési, toborzási, interjú eszközöket, de szívesen alkalmazzuk az új technikákat is. Minden megbízás eltérő, ezért minden alkalommal egyedi folyamatot javaslunk. A megbízások közötti azonosságot a korrekt és lehető legpontosabb kommunikáció, az ügyfeleink érdekeinek szem előtt tartása és hatékonyság jelenti. A kiválasztott jelölt végül a partnerünk saját munkatársa lesz. A megbízónkkal köt szerződést. A végső döntés a megbízónké.

A kiválasztási folyamat időigényes munka. Nagyon fontos a hatékony, költségkímélő megoldások ismerete. Az évek alatt felhalmozott tapasztalatunk, információ és tudás pont annyira értékes, mint megbízónk saját területén szerzett tapasztalata.

  • Megbízásaink 85%-t sikeresen teljesítjük!
  • Érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatást, amennyiben a saját profiljával szeretne foglalkozni, a produktivitást növelni.
  • Érdemes, ha időt és energiát szeretne megtakarítani.
  • Érdemes, mert a kiválasztott munkatárs után garanciát vállalunk. A garancia időn belül térítésmentesen közvetítünk új jelöltet.
  • Érdemes, amennyiben a szakterületről, földrajzi régióról, toborzási eszközökről több ismeretre lenne szüksége.

A szolgáltatást részletes egyeztetés és szerződés alapján végezzük. Díját csak akkor számlázzuk ki, ha jelöltünk munkába lép a partnerünknél.

 

 Hr Advise Kft. munkaerőközvetítési nyilvántartásba vételi határozatának száma: JNM/01/000109- 4/2018. Ez nem hivatkozási szám. Az e-mailben nem kell feltüntetni.